• Carpe diem
  • Laat los
  • En weer opnieuw :)
Menu » Over PST Media

Via dit digitaal kanaal deelt PST (ofwel: Priscilla Sharon Thé) haar ervaringen als mens dat van het leven eigenlijk haar hobby heeft gemaakt. Door zelf-onderzoek en introspectie heeft ze de afgelopen jaren zichzelf (tot op het bot en verder) aardig leren kennen. 

 

Na een conventioneel (huisje, boompje, beestjes) leven in Nederland (of the ratrace :)) had ze er in 2017 (het 'leven om te werken en alle andere afleidingen die daarbij komen kijken') helemaal genoeg van. Eigenlijk was dat al een aantal jaren eerder gaande, maar in 2017 werd het ook voor de 'wereld' zichtbaar. 

 

Samen met haar partner en hun twee honden vertrok ze uit hun Rotterdams appartement naar een boerderijtje in the middle of nowhere in Nederlands Limburg. Om vervolgens een jaar daarna te verhuizen naar een kleine gemeente vlakbij Hasselt in Vlaams Limburg waar ze op dit moment woont.

 

Het meegaan met de stroom van het leven en het tegelijkertijd niet weten waar het leven je brengt, geeft verrassend genoeg juist rust en vrijheid (en vooruit: ook spanning en avontuur) en dat is precies waar PST naar op zoek was. Deze balans is wedergekeerd en nu leeft ze (zoveel mogelijk) vanuit helderheid en (haar) waarheid.

 

PST werkt nu met veel plezier parttime als huishoudhulp in de ouderenzorg. En in de rest van 'haar' tijd leeft ze het leven precies zoals zij dat wil en dat voelt als de ultieme vrijheid!

 

Als je op de een of andere manier op deze website bent beland en bent blijven 'hangen', dan zou het zomaar kunnen zijn dat er iets in jou vragen is gaan stellen over 'het leven'. Super!

 

Ik zou zeggen: zoom nog meer uit, geniet er van en laat je verwonderen over 'dat wat is', want voordat je het weet,  is 'jouw tijd' alweer voorbij.

 

Welkom!