• Carpe diem
  • Laat los
  • En weer opnieuw :)
Menu » Blog » Time flies when you're having fun

Time flies when you're having fun

Gepubliceerd op 7 maart 2021 om 13:03

En dan zijn we opeens zeven jaar verder...  Het mentale poetswerk heeft zich gemanifesteerd in fysiek poetswerk wat op zich een logisch gevolg is als je met zelf-onderzoek aan de slag gaat. Eens komt dat moment dat het (leven in een specifieke vorm) weer zichtbaar wilt zijn voor de tastbare realiteit en dat is: nu. Van communicatiemeisje naar poetsvrouw, van het stadsleven naar het platteland, van buiten naar binnen leven en nu juist andersom.  Zoals het hoort?! Oordeel zelf maar...

Ze wist dat het moment er aan zat te komen, maar stelde het steeds weer uit. Het 'offline' leven dat de afgelopen jaren een steeds groter wordend deel in beslag nam, beviel en bevalt haar uitstekend. In de tussentijd verhuisde ze ook nog van de stad naar het platteland, verliet haar geboorteland voor een avontuur buiten de zogenaamde  landsgrenzen, werd parttime poetsvrouw en ze nam vooral de tijd om 'te zijn'. 

 

En dan komt er vanzelf wel weer een moment dat het 'doen' en 'manifesteren'  aandacht gaan vragen, want ook dat hoort bij het leven; yin en yang, dat soort werk. Ze was 'even' vergeten hoeveel hoofdwerk (achter de schermen) het ook alweer kostte om met 'de beste (gekunstelde) versie van jezelf' zichtbaar te zijn, maar ach, ook daar komen we wel weer doorheen.

 

Het leven gaat zoals het gaat, als je maar 'beschikbaar' bent, en dan zou je zomaar per ongeluk authentiek kunnen worden en zijn (zonder er echt veel moeite voor te doen).

 

Hoe deze blog zich verder gaat ontwikkelen is voor de auteur net zo'n groot raadsel als voor jou als lezer. Dus ik zou zeggen: relax, carpe diem en laat je verrassen :).


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.